Bemutatkozás

Inkei Attilának hívnak._MG_7458

1977 nyarán láttam meg a napvilágot Kaposvárott. Mottóm: dolgozz sokat, képezd magad és legyenek céljaid….Nekem bejött ez a hozzáállás! Sokáig más cégeket képviseltem , több európai kultúrát és üzleti világot ismerhettem meg ezáltal .  Fontos volt számomra, hogy ne csak a (bárki számára elérhető) tárgyi eszközt birtokoljam  egy fényképezőgép formájában, hanem a sokszor hasonló összegbe kerülő szakmai felkészülésem is meglegyen hozzá. A mai napig, több tízezer kilométer ingázás és szakmai képzés után, folyamatosan bővítem fotográfusi ismereteimet.  Jellemzően a Dunántúlon illetve Budapesten dolgozom.

Fotóztam már nemzetközi reklámkampányban (óriásplakátra ,sales folder) és fényképeztem könyvbe illusztrációkat (tetoválás és egyéb grafikai tematikájú). De legszívesebben esküvőkön fotózom!

Ezekkel a szakképesítésekkel rendelkezem a fotózáshoz:

1800-20 Művészeti képesítések (modell-,reklám- és tárgyfotó),

4600-20 Számítástecnikai képesítések (Adobe Photoshop felhasználói kezelés),

5400-20 Műszaki technikusi képesítések (műszaki-,konstruktív- és épületfotózás).

SZTE-JGYPK – Alkalmazott Fotográfusként végeztem.

A Fotósbázis tagja vagyok.

 

“A fotósnak készen kell állnia arra , hogy felismerje és kihasználja azokat  a tényezőket,amelyek  különlegessé tesznek egy témát , vagy  hangulatot adnak  neki. Ezek gyakran csak pillanatokig tartó véletlenszerű  dolgok…van , amikor  szerencse  kell  hozzájuk  és van , amikor türelem…”

Bill Brandt

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.