Bulbit férgek, Hozzászólás navigálása


parazita gyökerei a test küzdhet a parazitákkal

Az állatok lehettek a Bobbitt-féreg elődjei, a modern faj akár a 3 méteres hosszt is elérheti. Az új leletek alapján az ősi ragadozók L alakú járatokat hoztak létre, melyek 2 méter hosszúak és centiméter átmérőjűek voltak. A férgek puha teste nagyon ritkán bulbit férgek, az állatok lenyomatai révén azonban következtetni tudnak tulajdonságaikra.

Huszonnégy

A kutatók most több száz ilyen nyomot elemeztek, így rekonstruálva az élőlények alagútjait. A kövületek a lesből támadó ragadozók legkorábbi bizonyítékai közé tartoznak.

székletférgek azonosítása férgek eltávolításuk a testből

A Bobbitt-férget is magába foglaló csoport, a soksertéjűek, az millió évvel ezelőtti kambrium óta vannak jelen a bolygón. Az élőlényeknél lenyűgöző vadászati technikák alakultak ki, a Bobbitt-féreg például üregeibe rejtőzve várja a prédát, majd miután lecsapott, alagútjába rántja a zsákmányt.

  • Íme, itt van a tengerek legijesztőbb férge Bobbit fereg
  • Bobbit fereg, Helmint kezelési klinikák Félmilliárd év viszontagságait is túlélte e legnépszerűtlenebb állatcsoport Tudja-e, melyik az élővilág leghosszabb állata?
  • Eszem és nem kapok kövér férgeket
  • Egy betegesen kegyetlen asszonyról nevezték el a világ legvérengzőbb férgét Origo
  • Tudja-e, melyik az élővilág leghosszabb állata?
  • A kutatók egy két méter hosszú lyukat találtak a megkövült ősi tengeri üledékben, ami valamikor egy hatalmas tengeri ragadozónak adhatott otthont.
  • Milyen ételek károsak a férgekre

A fosszíliák segítségével rekonstruálni tudták, hogy miként nézhettek ki az alagutak. A kutatók úgy gondolják, hogy az ősi ragadozók a Bobbitt-féreghez hasonlóan vadásztak. A csapat még olyan nyomokat is azonosított, melyek arról árulkodnak: a férgek időnként megerősítették sérült üregeieket.

klinikai parazita maszkok emberi kerek féreg test szegmentált

Bár a szakértők nem találták meg a járatokat létrehozó állatokat, úgy gondolják, hogy azokat egy eddig ismeretlen faj, a Pennichnus formosae hozta létre. Ajánlott videó.