Esküvői videó

Alkalmazott fotográfusként sokszor kacérkodtam a gondolattal, hogy a fotózás mellett DSLR technikámmal én is belevágok az esküvői videózás rejtelmeibe. De mivel egyedül voltam, így elég nehéz lett volna megoldani, hogy az esküvői fotózás mellé kamerázzak is.. Aztán ez a problémám is megoldódott, hiszen remek kolleginát találtam erre a feladatra. 🙂 . Nagyon sok olyan esküvői fotózáson vettem részt fotósként, ahol egymás munkáját nem tisztelve a videós és persze a néha fotográfus is belegyalogolt a képbe,ezzel nem kis problémát okozva a későbbi kép ill. videó feldolgozásában. Nem beszélve a megismételhetetlen szertartásokat! Persze sokszor nem feltétlenül Ők a hibásak ezért. Érdemes olyan esküvői fotós videós párost választani,akik már többször dolgoztak együtt és ismerik a másik mozgását,munkamódszerét. Így elkerülhetőek a súrlódások és mindenki elégedett lesz a végeredménnyel 🙂

A mi párosunk 4 Canon gépvázzal (5D mk2,6D, 100D, 7D), rengeteg felső kategóriás objektívvel és minden olyan profi felszereléssel rendelkezünk, amellyel minőségi munka végezhető.

Egy esküvői videó felvétele alatt nagyjából 64-80 GB anyagot veszünk fel, amiből egy 45-60 perces vágott filmet adunk át.A nyersanyagot külső adattároló biztosítása esetén biztosítjuk. A zenés, 4-5 perces videó klipet a kedvenc zenétekkel állítjuk össze.

Ajánlatkérésért Kapcsolatok menüpontot válaszd,  kattints IDE, ha a videós csomagokban szemezgetnél.

 

 

 

 

 

2013-12-14 Alinka & Péter videoklip from Inkei Attila on Vimeo.

 

Proatmovie Videoklip by Proatphoto from Inkei Attila on Vimeo.

Esküvői videoklip “zanzásított” változata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.