Felfazas okai, A nyári felfázás okai és kezelése


a bőrön parazitákkal tünet gyógyszerek a férgek kiűzésére

Nyáron a felfázás és annak kellemetlen tünetei, a gyakori vizelési inger, a csípős vizelet, alhasi fájdalom sok nőnél jelentenek gyakori problémát. Mi okozza és mit tehetünk ellene? Nők betegsége A nők esetében genetikai adottságok is növelhetik a felfázás esélyét.

Egyrészt a húgycső rövidsége miatt a bacilusok könnyebben feljutnak a hólyagba, másrészt a húgycső külső nyílása közel van a végbélnyíláshoz, így a vastagbélben található kórokozók nagyon könnyen átjuthatnak.

A hüvely nyílása pedig a húgycső környékén található, így a hüvely flórájának megváltozása miatt megtelepedett baktériumok is komoly veszélyforrást jelenthetnek.

A személyes higiéna is szerepet játszik a betegség előfordulásában. Azok a nők, akik például székelés után rossz irányban törlik meg végbélnyílásukat, gyakrabban szenvednek felfázástól, mint azok, akik helyesen teszik.

galandféreg segített gyomorszag plakk a nyelven

Bár a szervezet spontán tisztulási képességének köszönhetően a húgyutakba bejutó baktériumokat általában kimossa a vizeletáramlás, ha valaki hólyagürítési zavarral, vagy vizelet-visszafolyással küzd, esetleg veseköve van, a pangó vizelet fertőzést okozhat.

A hajlamosító tényezőkön túl néha az is elég a felfázáshoz, ha mezítláb mászkálunk a hideg kövön vagy felfazas okai cseréljük le időben nedves fürdőruhánkat és az aktív szexuális élet is okozhat hasonló jellegű panaszokat. A Neo Citran kemény kapszula hurutos köhögés esetén köptető hatású.

paraziták a lepkében ölje meg a parazitákat egy személyben