Féreghajto gel, Ferdocat belsőleges gél A.U.V.


féreghajto gel

Gyermekek elől gondosan el kell zárni! Az eredeti csomagolásban legfeljebb 25 Celsius fokon tárolandó.

Vásárlási információk

Ezt a állatgyógyászati készítményt csak a dobozon feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni! A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik.

féreghajto gel

A közvetlen csomagolás első felbontása után felhasználható: 14 nap. Ha a táplálékba keverve alkalmazzuk a gélt, ügyeljünk arra, hogy az állat a teljes adagot elfogyassza. Az féreghajto gel a kezelést követő napokon ürítik a parazitákat, ezért az akkor ürített bélsarat, férgeket, petéket el kell égetni.

féreghajto gel

Ezeken a napokon az állatok alvó- és féreghajto gel helyét fokozottan takarítsuk, porszívózzuk. Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések: A kezelést követő napokban a gyermekeket a kezelt állatoktól távol kell tartani.

A kezelés után alaposan kezet kell mosni.

 1. Adagolás, alkalmazási mód ok célállatfajonként: Szájon át.
 2. Hogyan lehet férgeket kiszedni az ember fejéből
 3. Вдали он заметил двух птиц, приближающихся к нему, и почему-то узнал их, только услыхав знакомый крик.
 4. Николь согласилась.
 5. Ferdocat gél - Féreghajtó paszta - Kutyáknak macskáknak - Ve
 6. Когда октопаук-врач приподнял здешний эквивалент пластикового пакета, Николь, впервые увидев кишащие слизистые создания, что будут помещены в ее организм, невольно отшатнулась.

A készítmény ne kerüljön a bőrre. Vemhesség, laktáció: Nem alkalmazható szukáknál a vemhesség 39 napjáig, csak a vemhesség utolsó harmadában.

 • A helminták megelőzésének szabályai
 • Vemhes szukákban a vemhesség ik napjától: Toxocara canis és Ancylastoma caninum Macska: Orsóférgek: Toxocaramystax catiToxocaris leonina Kampósférgek: Ancylostoma tubaeforme, Uncinaria stenocephala Ostorférgek: Trichuris vulpis Galandféreg: Taenia spp Továbbá az alábbi állatfajok esetében is alkalmazható: Vadászgörény, nyest, menyét, borz, kígyók, gyíkok, szárazföldi és vízi teknősök, papagájok, beo, csincsilla, sündisznó, postagalambok, énekesmadarak, nyúl, tengerimalac, egér, aranyhörcsög, kétéltűek, mosómedve.
 • Ascaris az ember szemében
 • Ferdocat belsőleges gél A.U.V. | Kutya | Élősködők ellen | féreghajtók - Petissimo

Vemhes macskáknál nem alkalmazható. A fenbendazol metabolitjánál, az oxfenbendazolnál igen ritka esetben teratogén hatást figyeltek meg.

 • Szőnyeg parazita orvosság
 • Krisztina eddig 2.
 • Elpusztítani a galandférget
 • onlinePénztárca Ferdocat féreghajtó gél, paszta 6g

Szoptató állatokon alkalmazható. Piperazin és levamizol hatóanyagú állatgyógyászati készítményekkel együtt nem adható. Túladagolás tünetek, sürgősségi intézkedések, antidotumok : A javasolt terápiás dózis háromszoros mennyiségével, a javasolt kezelési időtartamot háromszorosára növelve a fenbendazol jól tolerálható, mellékhatásoktól mentes szernek bizonyult.

Kizárólag állatgyógyászati alkalmazásra. Forrás: A termék csomagolásán található használati utasítás. Utolsó módosítás a leírásban: március.