Kinoki lábtapasz


Kezdete: A Kinoki méregtelenítő talptapasz különleges gyógynövény összetételének köszönhetően kíméletesen és teljesen természetes módon távolítja el a mérgeket a szervezetedből.

giardia and coccidia

A Kinoki tapasz használatával egyszerűen alvás közben tudod növelni szervezeted energiaszintjét. Ne várd, meg amíg a testedbe jutó káros kinoki lábtapasz megtámadják az egészségedet, méregtelenítsd szervezetedet minden nap! Hogyan működik?

Trichomonas milyen árt

A Távol-Keleten kifejlesztett méregtelenítő talptapasz az ősi gyógymódokhoz hasonlóan hat: az akupresszúrás pontokon keresztül stimulálják a talp reflexpontjait, serkentik a szervezet öngyógyító erejét és regenerációs képességét, ami jótékony hatással van az általános egészségi állapotunkra és az egész testre.

A tapasz összetevői a lerakódott salakanyagok jó részét fellazítják, magukba szívják és kivonják a szervezetből. A toxinok aztán a keringési rendszeren keresztül eljutnak a kiválasztó szervekhez és eltávoznak a bőrön és a vizeleten keresztül a nyirokrendszerből, így a legtermészetesebb módon tisztítják a szervezetet.

miért csípős szaga a szájból

Csak fel kell rakni alváshoz, reggel pedig eltávolítani. Látható lesz rajta az elszíneződés, amit a sok méreganyag okoz.

az ascaris jelenlétének tünetei