Medveszőlő parazitákkal


meghal e egy ember parazitákban

Tőzegáfonya: csak, ha baj van? A nők kb. Húgyúti fertőzésben nemcsak nők és férfiak, de elég gyakran kisgyermekek is szenvednek.

Tőzegáfonya: csak, ha baj van?

A tőzegáfonya kivonata kiváló a húgyuti bántalmak kezelésére, mivel a növény hatóanyagai antibakteriális medveszőlő parazitákkal váltanak ki és gátolják a gyulladást keltő kórokozók további szaporodását. Mi a fertőzés ok? A húgyhólyag gyulladás tünetei életkoronként eltérőek lehetnek. A húgycső vagy hólyag gyulladása sokszor nem okoz tüneteket, és pár napon belül magától is elmúlik.

Az alsó húgyutak gyulladásának kellemetlen tünetei: gyakori vizelési inger, a vizelés fájdalommal és égő érzéssel jár, előfordulhat hőemelkedés, alhasi fájdalom, a vizelet zavaros, kellemetlen szagú, esetleg véres.

a paraziták elleni küzdelem a testben

Mivel a végbél és a húgycső — nőknél a hüvely nyílása — igen közel fekszik egymáshoz, ezért a vastagbélben természetesen jelenlevő baktériumok pl. Nemcsak baktériumok, de vírusok, paraziták és gombák is okozhatnak gyulladást. A fertőzés lehet szexuális eredetű — a szexuálisan aktív nőknél partnerváltás esetén gyakoribb - de a megbetegedést elősegíti például az immunhiányos állapot, a cukorbetegség, a tisztálkodás hiányossága, vagy nem megfelelően végzett tisztálkodás, terhesség, katéterviselés, húgyutak születési rendellenessége, stb.

Az aranyvessző hozzájárul a húgyutak egészségéhez. Erősítsük immunrendszerünket D- és C-vitaminnal, kasvirág teával!

Sze va parazitáktól

Öltözzünk az időjárásnak megfelelően, hideg évszakokban tartsuk melegen az alhas és a derék tájékát, ügyeljünk rá, hogy a lábunk ne fázzon! A patikában és drogériában kapható tőzegáfonya kapszula rendszeres szedésével szintén megelőzhetjük a húgyuti fertőzéseket.

Bizonyított, hogy rendszeres, napi fogyasztása csökkenti a fertőzés kialakulásának kockázatát, a már meglévő betegség gyógyulási idejét jelentősen lerövidíti és mérsékli a fellépő kellemetlen tüneteket. A tőzegáfonya mellett a medveszőlő, az aranyvessző, az apróbojtorján, a cickafark, a kisvirágú füzike, a mezei zsurló és a vadárvácska teája is enyhülést és gyorsabb felépülést hozhat.

giardia zoonoses

Ha mégis észleljük magunkon a gyulladás tüneteit, fontos a bő folyadékbevitel medveszőlő parazitákkal, ásványvíz, gyógy- vagy gyümölcstea cukor nélkülalkalmazhatunk meleg vizes borogatást az alhasi fájdalmak csökkentése céljából, vehetünk gyógynövényes, meleg ülőfürdőt kamilla, zsurlófű.

Ha pár nap alatt nem múlnak el a tünetek, mindenképpen forduljunk orvoshoz, mert lehet, hogy antibiotikumos kezelés szükségeltetik a szövődmények és felül fertőzések elkerülése végett!

bélparaziták és hogyan kell kezelni őket