Oldat szájszagtól


A Corsodyl szájöblögető oldat olyan intenzív kezelést biztosít, amely klinikailag igazoltan segít kezelni a fogínyprobléma első szakaszát, a gingivitist.

oldat szájszagtól

Mivel a gingivitis súlyos állapot, amely nem hagyható figyelmen kívül, fontos, hogy tüneteit, a vérző, kivörösödött vagy megduzzadt fogínyt mielőbb kezeljük. Így megakadályozhatjuk, hogy a fogínyprobléma a második, visszafordíthatatlan szakaszba, a periodontitisbe lépjen, amely végül fogvesztést okozhat.

Ha állandósult, romló vagy súlyos ínypanaszai vannak, előfordulhat, hogy olyan speciális ápolásra lehet szüksége, mint amit a Corsodyl oldat szájszagtól oldat kínál, amelynek összetétele a megfelelő napi szájápolási szokások mellett rövid távú megoldást biztosít.

oldat szájszagtól

Használatát fogorvosa annak érdekében is ajánlhatja, hogy tisztán tartsa a szájüreget, és segítse az íny gyógyulását szájsebészeti beavatkozás után. Használata során elpusztítja a lepedékképző baktériumokatamelyek irritálhatják a fogínyt, és előidézhetik a fogínyprobléma tüneteit. A termék 30 másodpercen belül elpusztítja a baktériumokat.

oldat szájszagtól

Egyúttal védőréteget képez az ínyen és a fogakon, amely használat után még 12 órán át távol tartja a baktériumokat, így segítve, hogy a szájürege tiszta maradjon, az ínye pedig begyógyuljon. Ez az elszíneződés eltávolítható, ha naponta kétszer fogat mos, vagy felkeresi fogorvosát vagy dentálhigiénikusát. Csökkentheti az elszíneződés kockázatát, ha nem iszik teát, kávét, vörösbort, különösen a használatot követő egy órán belül, és naponta oldat szájszagtól fogkrémmel fogat mos.

oldat szájszagtól

Az alkoholmentes változat összetevői.