Parazita kártya. Anti-parazita termékek és kozmetika


Társasjáték, Értékelem!

parazita kártya

A Sakapuss egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 3 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 6 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a kártya húzás mechanizmusra.

parazita kártya

Djeco Sakapuss párosító gyorsasági kártyajáték A Djeco Sakapuss párosító gyorsasági kártyajátékban szegény A Játéksziget leírása: Djeco Sakapuss párosító gyorsasági kártyajáték A Djeco Sakapuss párosító gyorsasági kártyajátékban szegény cicákat különböző élősködők támadták meg!

Gyorsan szabadítsd meg őket tőlük, mielőtt megbetegszenek. A lényeg, hogy a játék végén a te cicáidon legyen a legkevesebb élősködő.

parazita kártya

A macska kártyákat kiosztjuk a játékosok között, úgy hogy a játékban annyi cica kártya sorozatot kell kiosztani, ahány játékos van. Egy játék 10 fordulóból áll. Addig kell átadogatni kártyákat a szomszéd játékosnak, amíg mindenkinél 4 egyforma cica lesz.

parazita kártya

Az utolsó játékosnak húznia kell egy kártyát a pakliból, ami lehet: parazita kártya tetű, bolha vagy atka rovarölő szer kártya ezzel a kártyával eldobhat egy parazita kártyát zuhany kártya ezzel a kártyával megszabadulhat az összes parazita kártyájától A játékot az nyeri, akinek a legkevesebb parazita kártyája van.

Parazita kártya Djeco Sakapuss kártyajátékot 6 éves kortól ajánljuk A Djeco játékok csodálatos világa a gyermekeket és a szülőket is egyaránt elbűvöli, emellett a káprázatosan megrajzolt képek biztosan magukkal ragadják a játékosokat. Parazita kártya meg az összes kiváló Djeco játékot!