Pulyka paraziták


pulyka paraziták

A Stenorol® hatékonysága megmutatkozott különböző a helmintusok komplex megsemmisítése és telepi körülmények között is. Egy telepi kísérlet során Belgiumban, kereskedelmi körülmények között a Stenorol® ismét bizonyította hatékonyságát. A kísérlet során, amelyben broiler vett részt, két különböző csoportot hasonlítottak össze.

pulyka paraziták

Pulyka paraziták vágás utáni vizsgálatok nem mutattak szignifikáns különbséget a két csoport között a vágósúlyban és összetételében, kivétel a hulladék mennyisége, ami szignifikánsan alacsonyabb volt a Stenorol® csoport esetében. A súlygyarapodásra és a takarmány értékesítésre nincs hatással az ajánlott dózis több, mint kétszeresének használatakor sem.

A tenyésztett vadmadarak leggyakoribb parazitái 2. Ostoros véglények Az ostoros véglények a madarak emésztőcsövének gyakori lakói. Kóros elváltozásokat igen ritkán, általában fácán- és fogolytenyészetekben okozhatnak. Elsősorban akkor, ha a madarak szoros közelségén túl egyéb, a higiéniai viszonyokat kedvezőtlenül érintő okok is jelen vannak. Fácánok bél-trihomonadózisa Fiatal, növendék 2—4 hetes fácánok között olykor elhulláshoz is vezető hasmenést okoz.

Nincsenek kompatibilitási problémák, nem figyeltek meg kombinált toxicitást más takarmány-kiegészítőkkel való együttes használat esetén. A Stenorol® kémiai felépítésétől fogva nem hasonlítható semelyik másik kokcidiosztatikumhoz sem, így nincs keresztrezisztencia a Stenorol ® és más kokcidiózis elleni készítmény között.

pulyka paraziták

Nincs összefüggés a hőstressz és a Stenorol® használata között. Nincs hatása a vízfogyasztásra. A Stenorol® használata nem javasolt fiatal fürjek, galambok, vöröslábú foglyok esetén a takarmány elutasítása és a súlygyarapodás csökkenése miatt.

pulyka paraziták

Ne használjon Stenorol® tartalmú takarmányt kezelésként kokcidiózis kitörés esetén. Mint pulyka paraziták takarmány kiegészítő használatakor, a Stenorol® kezelése során is óvatosan kell eljárni.

Turkey Run

Kerülni kell a közvetlen bőrrel és szemmel való érintkezést, védőkesztyű, ruházat és porvédő maszk viselésével. A port tilos belélegezni.

pulyka paraziták

Gyermekektől elzárva tartandó. A Stenorol® ellenáll minden a modern baromfi takarmányozásban előforduló gyártási eljárásnak pelletálás, extrudálás, expandálás.