Szolgáltatásaink

Telefonnal böngészőknek:
Kedves Házasulandó Pár!
Ez a néhány mondat nagyon fontos ahhoz,hogy az esküvői fotóitok olyan minőségben készüljenek el,ahogy Ti elképzeltétek. Nagyon sok múlik az esküvőfotóson, de legalább annyira fontos az,hogy Ti jól érezzétek magatokat és természetes képek szülessenek a sokszor több órás “procedúrán”. Egy jó fotós tudja,hogy minél inkább feloldódtok, annál kevésbé születnek mesterkélt, “beállított” képek. Így az esküvői fotós kiválasztásánál érdemes ezt is figyelembe venni. Egy jó humorú nyitott fotográfussal nagyon hamar eltelik a kreatív fotózásra szánt idő,megfeledkeztek egy kis ideig a Rátok váró ceremóniák sorától, ráadásul a legjobb fényképek is ekkor készülnek. A Fotósnak mindenről kell tudni, hogy felkészülhessen rá és meg is tudja örökíteni a megismételhetetlen pillanatokat. Ezért nagyon fontos a kommunikáció , hogy mindenki elégedett legyen a végeredménnyel. Sajnos tapasztalatból mondom: mindig a fotós idejéből csípnek le, ha késés van (szinte mindig) így bizony a kapkodásban,rohanásban nagyobb a hibázás lehetősége. A másik probléma az szokott lenni, ha gyenge a Vőfély , CM (felkért barát, stb..), esetleg nincs. Egy nagyobb embertömeget összefogni komoly feladat, ráadásul Ő az, aki mindent tud a nap eseményeiről percre pontosan. Ez egy fotósnak hatalmas segítség. Kár rajta spórolni. A harmadik dolog a szerződés, ami nélkül nem szabad elvállalni/megbízni semmilyen munkát- az esküvő fotózást- sem! Minden olyan dolgot tartalmaznia kell, amelyben tételesen fel van tüntetve a vállalási idő, a költségek, a helyszínen tartózkodás ideje, szolgáltatás ára, stb.. vitás helyzetben erre lehet hivatkozni.

És persze ez itt nem a reklám helye, de beszéljenek rólam azok a kedves volt “ügyfeleim” akiknek már sikerült maradandó élménnyé varázsolni az esküvői fotózást:

Az értékeléseket ITT tekintheted meg.

 

Többféle stílusban tudom elkészíteni a fotókat, ami nagyrészt inkább utómunka: klasszikus ,B&W , vintage (nem, nem retro) . Mindenkinek a képi ízlése szerint 🙂

Az előkészületek:

A fényképezést már a készülődéskor elkezdem, készítek képeket az ékszerekről, a ruháról, a menyasszonyi csokorról és az öltözésről is. Ez mind fontos része – emléke az életünknek!

Kreatív fotózás:

A kreatív fotók fontos részei az esküvői albumnak, hiszen itt van lehetőségetek a legelőnyösebb oldalatok megmutatására. A kreatív fotózás rendszerint az esküvő napján történik több órás időtartamban. A kreatív képek készítésére pláne igaz, hogy minél több időt szánunk rá, annál jobb képek készülnek. A kreatív képeket a készülődés után szoktam elkészíteni. Minél több fotózás helyszínünk van, annál jobb, mert így több helyszínen több különböző hátterű,hangulatú képet tudunk készíteni. Nagyon fontos a megfelelő fotózás helyszín kiválasztása.
A megfelelő fotózás helyszín:
– fontos az eső helyszín megbeszélése,ami lehet például egy szép Hotel szalonja,vagy egy Színház nézőtere
– érdemes egy viszonylag közelebbi helyszínt kiválasztani, hogy ne utazásra menjen el a sok idő,vagy megtervezzük előre az útvonalat és optimálisan összeállítjuk a menetrendet
– vannak helyek ahol csak engedéllyel lehet esküvői képeket készíteni, és fizetni is kell az engedélyért, ennek előre utána kell nézni
Fotózáshoz megfelelő helyszín lehet: impozáns épület, kastély, szálloda, arborétum, tópart, romos épület,kilátó, stb..

Szertartások fotózása:

A polgári és egyházi esküvő szertatás megismételhetetlen, ezért ezeknek a megörökítése kimagasló figyelmet és tudást igényel.Itt kiemelném ismét a kommunikációt! A szertartások után készítem el a csoportképeket, mert ekkor könnyen össze lehet állítani a vendégeket a képekhez.

A vacsora és a lakodalom fotózása:

A fotós számára ilyenkor is van téma bőven pl. az esküvői pohárköszöntő, kezdő tánc, esküvői torta felvágása, tánc bemutató vagy éppen amit a vőfély kitalál hogy szórakoztassa a násznépet.

Ez csupán néhány fontosabb állomás a Nagy napon, de egy örök emlék marad és elkísér benneteket egy életen át.

Árajánlatért a Kapcsolatok menüpont alatt, a csomagajánlatokért ITT és ITT tudsz szemezgetni, az igényeid szerint.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.