Fogyókúrás paraziták. Parazita táplálkozás. Dr. Szedlák-Vadócz Valéria - Táplálkozás és egészség | dunamaraton.hu


fogyókúrás paraziták körömféreg szélessége

Paraziták tünetei megérkezhetnek az emberek után eszik nyers hús vagy érintés háziállatok. Úgynevezett férgek a fogyás E-mail Egy túlsúlyos nő döntött úgy, hogy egy egészen elképesztő diétát választ a fogyás érdekében.

fogyókúrás paraziták hogyan lehet enyhíteni a viszkető férgeket

Egy Iowában élő túlsúlyos asszony úgy döntött, hogy az úgynevezett féregdiétával számol le a pluszkilóival. A neten hozzá is jutott egy galandféreg petéhez, amit le is nyelt, majd várta, hogy csökkenjen a súlya.

fogyókúrás paraziták hogyan lehet megérteni hogy férged van

Azonban úgynevezett férgek a fogyás, hogy csökkent volna a súlya, egyre rosszabbul lett, ezért felkereste orvosát, és bevallotta, hogy lenyelt egy parazitát fogyókúrás célból. Az orvosa hirtelen nem tudta mit tegyen, és az iowai közegészségügyi intézet szakembereihez fordult tanácsért, akik a napokban ki is adtak egy figyelmeztető közleményt az USA-ban.

fogyókúrás paraziták méh mióma és férgek

Súlyos egészségügyi kockázatokkal fogyókúrás paraziták, akár halált is okozhat. Az emberi szervezetbe kerülő élősködő — amely akár több méter hosszúra is kifejlődhet — ugyanis egészségügyi problémák egész sorát indíthatja el. A fertőzött ember azonban azt hiszi, beindult nála a fogyókúra, pedig valójában teljesen legyengül az immunrendszere, ráadásul súlyos vérszegénység is felléphet nála.

fogyókúrás paraziták parazita a köldökben

Mindez pedig akár halált is okozhat.